Mičić: Podcijenili smo Mladost

Trener Drine nezadovoljan

Mičić: Podcijenili smo Mladost

Adnan Beganović

Vrijedan bod osvojen u prošlom kolu u Mostaru protiv Zrinjskog fudbaleri Drine nisu potvrdili u duelu sa Mladosti. Poraz od 2:0 neprijatno je iznenadio sve u Zvorniku.

"Nismo odigrali kako je trebalo. Rekao bih da smo potcjenili Mladost. Na terenu je malo šta funkcioniralo i morat ćemo da sve dobro izanaliziramo, kako bi do naredne utakmice otklonili nedostatke.", kazao je trener Drine Dragan Mičić.

S druge strane, trener Mladosti Slavoljub Bubanja imao je dosta razloga za zadovoljstvo poslije pobjede njegovog tima u susretu protiv Drine u Zvorniku.

"Nama je pobjeda jedina nada u opstanak i sad poslije ova tri boda u Zvorniku možemo da lakše dočekamo naredne utakmice. Protiv Drine smo postigli golove na vrijeme i onda smo do kraja utakmica sačuvali rezultat.", rekao je Bubanja i dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ključ naše pobjede je to što smo u svim elementima igre nadvisili našeg rivala. Vremenom smo postali sve uigraniji i to se odmah vidjelo na terenu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.