Mido dobio otkaz nakon samo 13 utakmica i to zbog objave na Twitteru

U Saudijskoj Arabiji se to ne prašta

Mido dobio otkaz nakon samo 13 utakmica i to zbog objave na Twitteru

E. Čaušević
Teme:

Legendarni egipatski fudbaler Mido nakon završetka igračke karijere odlučio je da uplovi u trenerske vode.

Mido je trenersku karijeru počeo još 2014. godine kada je bio u Zamaleku gdje je proveo naredne dvije godine i kao šef omladinskog pogona. Prije tri mjeseca odlučio je da napusti domovinu i okuša se u Saudijskoj Arabiji.

Nekadašnji napadač Tottenhama preuzeo je Al-Wehdu u decembru, a samo nekoliko mjeseci kasnije je dobio otkaz i to zbog objave na Twitteru.

Naime, jedan od navijača ovog kluba kritikovao je Midinu taktiku, a on mu nije ostao dužan. Mido se oglasio i izvrijeđao ovog navijača što ga je na kraju žestoko koštalo.

Čelnici kluba nisu imali milosti prema njemu i dali su mu otkaz iako je na klupi Al-Wehde bio samo 13 utakmica. On je pokušao da nađe izgovor, ali nije uspio.

"Poštujem odluku kluba, ali želim da poručim da mi je hakovan Twitter profil i da ću to dokazati", poručio je Mido.

Top Komentari

teddy sheringham
Čim se zajebu, hakovan im profil.
0 0
gumenakita
hakovan hahahahah ti mozak blentavi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi