"Real Madrid želi da kupi Salaha"

Tvrdi Mido

"Real Madrid želi da kupi Salaha"

Real Madrid na kraju sezone želi da od Liverpoola kupi Mohameda Salaha, tvrdi nekadašnji egipatski reprezentativac Mido.

Salah u posljednje vrijeme igra u sjajnoj formi i trenutno je prvi strijelac Premier lige, a oduševljen njegovim igrama je i Mido, koji tvrdi da ne bi bilo iznenađenje da njegov sunarodnjak završi u Madridu.

"Plašio sam se da Salah neće uspjeti u Liverpoolu, ali sada mislim da je spreman za još viši nivo. Real Madrid može da iskoristi svoju moć, oni žele da kupe Salaha. Svi smo vidjelo koliko su loše igrali Bale i Benzema u sistemu 4-4-2. Real može da iskoristi Salahov kvalitet", kazao je Mido.

U karijeri Mido je igrao za Marseille, Tottenham, Wigan, Romu, Ajax...

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Znam da se mnogi neće složiti sa mnom, ali po mom mišljenju Salah je najbolji egipatski fudbaler u historiji", dodao je Mido.

U Premier ligi Salah je ove sezone postigao čak 30 pogodaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realosmadridos
Pitanje je ko ga ne zeli ☺
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi