Mido se vratio u Egipat

Mido se vratio u Egipat

Adnan Beganović
Teme:

Jedan od najboljih afričkih fudbalskih klubova, egipatski Zamalek, u narednoj sezoni pojačat će egipatski reprezentativac Mido.

Novopečeni engleski drugoligaš, Middlesbrough, problematičnog egipatskog reprezentativca poslao je na posudbu u Zamalek na godinu dana.

Mido je odmah nakon ispadanja Middlesbrougha u drugi razred engleskog fudbala izrazio želju za odlaskom, a posudbom u Zamalek zadovoljne su sve zainteresirane strane. Mido je izjavio da ga raduje što se vraća kući, te da je sretan što će u sezoni Svjetskog prvenstva biti na oku egipatskog selektora.

Engleski mediji navode da je egipatski klub za pozajmicu od godinu dana platio Middlesbroughu 4 miliona eura. Osim Middlesbrougha, Mido je igrao za Ajax, Gent, Celtu, Marseille, Romu, Tottenham i Wigan.




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti