Mignolet: Liverpool će biti spreman za United
Foto: EPA

Prvi golman Liverpoola

Mignolet: Liverpool će biti spreman za United

S. Bošković

Golman Liverpoola Simon Mignolet smatra da će on i njegovi suigrači biti spremni za najveći derbi Engleske protiv Manchester Uniteda. 

Redsi su nakon sedam kola engleske Premier lige na sedmom mjestu, a u zadnjem kolu su remizirali sa Newcastleom rezultatom 1:1. 

"Kada odigrate 1:1 to je razočaravajuće. Počinjete gledati šta se mogli uraditi bolje. Igrali smo dobro, zaslužili smo pobjedu, imali šanse, no nekad je tako da unatoč svemu rezultat ne bude dobar", rekao je belgijanski golman, pa dodao: 

"Frustirani smo, ali moramo dići glavu i ići naprijed. Nakon reprezentativne pauze igramo protiv Manchester Uniteda što je velika utakmica i prilika da se stvari okrenu. Svi će biti daleko jer su na reprezentativnoj pauzi, ali kad se vratimo bit ćemo spremni za United". 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool je slavio u samo jednoj od posljednjih sedam utakmica u svim takmičenjima, te zaostaje sedam bodova za vodećim dvojcem Premier lige Manchester Unitedom i Manchester Cityjem. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi