Mihajlo Ilić novi fudbaler Radnika

Pojačanje u odbrani za tim iz Bijeljine

Mihajlo Ilić novi fudbaler Radnika

E. Dindić

Mladog fudbalera koji je bio na probi u Željezničaru od naredne sezone gledaćemo u Radniku iz Bijeljine.

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine  vrijedno rade i spremaju za za iduću sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine, kao i iskušenja koja ih očekuju u Europi.

Tim iz Bijeljine  radi na sklapanju tima za iduću sezonu, odnosno kako bi što spremnije dočekali izazove koji ih očekuju.

Novi fudbaler Radnika je Mihajlo Ilić koji igra u odbrani i sigurno je da će predstavljati veliko pojačanje za ovaj tim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj korpulentni stoper dolazi u Radnik iz Partizana, gdje je nastupao u mlađim kategorijama, a nedavno je boravio na probi u FK Željezničar. Ipak, sa sarajevskim timom nije uspio dogovoriti ozvaničenje saradnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi