Krstajić pod pritiskom zbog organizacije utakmice sa Spartakom!

Pomoć izostala

Krstajić pod pritiskom zbog organizacije utakmice sa Spartakom!

A. Čaušević

Drugi put u klupskoj historiji Radnik će igrati na međunarodnoj sceni. Klub iz Bijeljine predstavljat će BiH u Evropskoj ligi.

Radnik će u prvom pretkolu igrati dvomeč protiv Spartaka iz Trnave, a prvi čovjek bijeljinskog kluba, Mladen Krstajić, se nalazi pod velikim pritiskom zbog organizacije prve utakmice sa slovačkim predstavnikom.

Domaću utakmicu Radnik će odigrati na Gradskom stadionu u Banja Luci, a Krstajić je primoran da organizaciju tog susreta praktično finansira iz svog džepa.

Prema pisanju Sportskog žurnala gradska administracija ove godine Radniku nije uplatila ni marku pa je Krstajić sam finansirao pripreme na Zlatiboru, a isto ga čeka kada su i pitanju organizacija domaćeg meča sa Spartakom te putovanje u Trnavu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvi susret između Radnika i Spartaka igra se u četvrtak 11. jula u Banja Luci s početkom u 19 sati. Revanš je sedam dana kasnije.

Top Komentari

bistrik87
tuga, nadam se pobjedi Radnika
5 1
Terminator
Jedan je Mladen Krstajić.Tim iz Bijeljine sa Mladenom,Nebojšom Tomićem je napravio odličan rezultat vrijedan pažnje.Gradske vlasti su zatajile i ogriješile se po pitanju finansiranja.Mićo Mičić je sada pokazao svoje pravo lice.Nećeš Mićo ni ti biti vječno gradonačelnik.Pljuvaće te ljudi po gradu jer si dno dna.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi