Mihajlović ga neće, ali zato ga želi Abramovič

Mihajlović ga neće, ali zato ga želi Abramovič

Midhat Šljivak

Fudbaler Fiorentine Adem Ljajić mogao bi ovog ljeta napustiti Viole i karijeru nastaviti u londonskom Chelseaju.

Bivši reprezentativac Srbije kojeg je iz nacionalnog tima ove zemlje otjerao selektor Siniša Mihajlović zbog toga što nije želio pjevati himnu, iza sebe ima odličnu sezonu u Seriji A, što je privuklo ekipu Chelseaja.

Ipak, njegov menadžer Fali Ramadani je potvrdio interes za njegovog klijenta, te je samo kratko rekao kako će odlučiti šta je najbolje za Adema, a dodao je kako ga Juventus i Milan nisu kontaktirali.

"Nekoliko ponuda za Adema je stiglo i sa Fiorentinom ćemo pričati o njima. Nisam imao pozive iz Juventusa i Milana, te ne znam ništa o njihovom interesovanju", rekao je Ramadani.

Ljajić je ove sezone postigao devet golova u 30 utakmica.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.