Mihajlović: Idemo da pobijedimo Zvezdu

Mladi igrač Partizana o derbiju

Mihajlović: Idemo da pobijedimo Zvezdu

D. Vejo

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana svoja koplja će ponovo ukrstiti 16. aprila, kada će na stadionu Rajko Mitić odigrati play-off Super lige Srbije.

Fudbaleri Partizana ove sezone pokazuje blijeda izdanja. Utisak koji su ostavili tokom jesenjeg dijela šampionata pokušavaju bar malo da isprave u proljetnom dijelu. Zaredali su pet pobjeda u prvenstvu, što je dobar pokazatelj napretka ali titula je već davno izgubljena.

Međutim, optimizma u redovima crno-bijelih i dalje postoji. Ponajviše kod mladon Nemanje Mihajlovića koji željno iščekuje svoj naredni meč protiv ljutih rivala. Naime, Partizan će 16. aprila odigrati susret play-offa Super lige Srbije sa timom iz Ljutice Bogdana. O predstojećem derbiju i prazniku fudbala, pričao je upravo mladi krilni napadač crno-bijelih.

"Mi smo odavno izgubili titulu. Ovo nije prijetnja ali mi smo bolji od Zvezde. Mislim da se nalazimo u boljoj formi nego oni. Na Rajko Mitić idemo samo s jednom namjerom, a to je pobjeda. Smatram da se neće za sve pitati domaćin, već mi", rekao je za medije mladi napadač Nemanja Mihajlović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi