Navijači udarili Partizan i Radnički po džepu

FS Srbije bez milosti

Navijači udarili Partizan i Radnički po džepu

D. Vejo

FS Srbije ponovo je potvrdio kako nema milosti. Svaki oblik navijačkog nasilja i vandalizma strogo će se kažnjavati, a to najbolje znaju čelnici beogradskog Partizana i Radničkog iz Niša.

Iako su već dva meča protekla bez ijednog povika na stadionu JNA, usljedila je nova kazna. Ovoga puta tim iz Humske kažnjen je sa 100.000 dinara. Razlog tome je vandalizam Grobara koji su prema mišljenju FSS-a na utakmici sa Čukaričkim na Banovom brdu u okviru 27. kola Super lige Srbije svojom bakljadom i neprihvatljivom koreografijom, nekoliko puta prekinuli meč.

Ni Radnički iz Niša nije prošao ništa bolje. Naime, u prošlom kolu protiv Novog Pazara navijači Radničkog uletili su u teren kao i u prostorije stadiona tačnije u svlačionice, te su gađali sudije oštrim predmetima. Dovoljan razlog da kazna stupi na snagu.

Radnički je zbog ovog razloga kažnjen igranjem pred praznim tribinama u narednom kolu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi