Mihajlović: Nikada neću dati otkaz

Mihajlović: Nikada neću dati otkaz

Midhat Šljivak

Selektor reprezentacije Srbije, Siniša Mihajlović, ne želi dati otkaz na ovu poziciju, čak iako ponovo izgubi od Belgije u klavifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Iako reprezentacija Srbije pod njegovim vodstvom ne igra onako kako se u našem susjedstvu očekuje, Mihajlović ističe kako nema namjeru da odustane  od reprezentacije.

"Neću dati otkaz, to nikada nisam uradio. Ja imam ugovor do juna sljedeće godine, ali praktično već će sve biti odlučeno u decembru. Nikada mi nije palo na pamet da dam otkaz. Meni je čast što sam selektor, bez obzira na sve i tako će biti i za deset godina", rekao je Mihajlović.

Mihajlović je najavio kako će Srbija protiv Belgije igrati napadački fudbal, te da idu na pobjedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.