Mihajlović novi trener Fiorentine

Sa Artemio Franchija potvrdili

Mihajlović novi trener Fiorentine

Edmir Škorić

Srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović danas je i službeno novi trener Fiorentine, a tu informaciju su iz Firenze objavili putem svoje službene internet stranice.

Siniša Mihajlović je u decembru prošle godine preuzeo Cataniju, no podnio je ostavku nakon što je uvidio da klub neće opstati u Seriji A. Mihajlović se spominjao i kao novi trener Intera, no na kraju se odlučio zamijeniti Cesare Prandellija, bivšeg trenera Fiorentine koji će nakon SP-a preuzeti italijansku reprezentaciju.

"AC Fiorentina saopštava kako će Siniša Mihajlović sutra u 12 sati biti i službeno predstavljen. Novi trener Viola će se sastati sa vlasnikom i Izvršnim odborom ACF Fiorentine, kada će biti predstavljen na press konferenciji u okrugu stadiona Artemio Franchi", stoji u saopštenju na intrenet prezentaciji Fiorentine, u kojem, između ostaog, piše.

"Sretno Cesare Prandelliju i njegovom osoblju u novoj avanturi i iskreno mu se zahvaljujemo za sve prekrasne godine suradnje koje smo imali. Zajedno smo napravili velike stvari i to nikada nećemo zaboraviti".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti