Mihajlović: Platio sam svoj 'dug' u Sampdoriji

Odlazi u Napoli?

Mihajlović: Platio sam svoj 'dug' u Sampdoriji

Siniša Mihajlović, srbijanski stručnjak na klupi Sampdorije, vjeruje da je dobrim rezultatima opravdao povjerenje rukovodstva kluba iz Genove. 

Ovaj 46-godišnji stručnjak danas će protiv Parme posljednji put voditi Sampdoriju, a naredna destinacija u njegovoj karijeri mogao bi biti Napoli.

"Ne mislim da će navijači biti tužni u slučaju mog odlaska, posebno šta smo sve uradili za godinu i pol dana. Hoću prvo da odem u Rim, a potom u Beograd kako bih vidio majku i rođake", kazao je Mihajlović i dodao:

"Mislim da sam platio svoj 'dug'. Uvijek se osjećam emotivno kada sam na stadionu Sampdoriju, bila prva ili posljednja utakmica, iako se trudim da ostanem koncentrisan i oštar. Veoma poštujem Sampdoriju i bez obzira da li ću otići, ona će uvijek biti moja kuća", naglasio je Mihajlović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.