Mihojević: Kvalitetniji smo, ali to moramo pokazati

Sarajevo protiv Olimpika

Mihojević: Kvalitetniji smo, ali to moramo pokazati

Edmir Škorić

Pred nama su susreti 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a Sarajevo čeka gostovanje u susjedstvu.

Bordo tim će na Otoci gostovati Olimpicu i, iako oslabljen, tražit će naravno tri boda kako bi ostao u trci za titulu.

"Očekuje nas sigurno zahtjevna utakmica. Olimpic želi ostati u društvu najboljhi, ali znamo šta nam je činiti. Očekujem našu pobjedu. Kvalitetnija smo ekipa i to trebamo pokazati na terenu. Sigurno je da neće biti jednostavno. Olimpic se dodatno pojačao u ovom zimskom prelaznom roku, ali mi itekako imamo naše adute. U našoj ekipi je dobra atmosfera, dobro smo se pripremili za ovu utakmicu. Smatram da imamo izgledne šanse da osvojimo nova tri boda, bez obzira što nam nedostaju četiri igrača. Neće biti lagano zamijeniti u jednom trenutku četiri igrača, ali smo svjesni važnosti ove utakmice. Ko god dobije priliku da igra, vjerujem da će dati svoj maksimum za dres kojeg nosimo", rekao nam je mladi nogometaš Sarajeva Marko Mihojević, koji je dodao:

"Vjerujem da će navijači doći u velikom broju i podržati nas na putu do nove pobjede. Dati ćemo sve od sebe da im se odužimo požrtvovanom partijom. Nadam se najboljem ishodu utakmice po nas".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi