Mihojević: U Vitez po nova tri boda

Defanzivac Sarajeva za SportSport.ba

Mihojević: U Vitez po nova tri boda

Midhat Šljivak

Marko Mihojević igra odlično u dresu FK Sarajevo u proteklom periodu.

Mladi defanzivac na pravi način koristi povjerenje Almira Hurtića, a za SportSport.ba je Mihojević komentarisao svoje igre i utakmicu protiv Radnika.

"Odigrali smo tešku utakmicu protiv kvalitetne ekipe Radnika, koja igra odlično u defanzivi. Na kraju smo uspjeli slaviti pobjedu, zbog čega smo zadovoljni", rekao je Mihojević.

Mladi fudbaler uživa veliko povjerenje Almira Hurtića.

"Zahvalan sam šefu i njegovim pomoćnicima na ukazanom povjerenju, nastojim vratiti na terenu svojim zalaganjem. Zaista, sretan sam zbog mogućnosti da igram i nadam se da ću svojim radom zaslužiti priliku da se i u narednim utakmicama nađem u sastavu".

Naredni protivnik Bordo tima je Vitez, koji se bori za opstanak. Mihojević vjeruje kako će biti težak meč.

"U Vitezu nas sigurno očekuje jedna zahtjevna utakmica, obzirom da se domaćin nalazi u borbi za opstanak i da im je svaki bod vrlo bitan. Međutim, mi se nalazimo u borbi za vrh i također su i nama bodovi jako potrebni. Vjerujem da ćemo dati sve od sebe kako bismo odigrali jednu dobru utakmicu i kako bismo, nadam se, upisali nova tri boda", rekao je Mihojević za SportSport.ba

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine trenutno je na trećoj poziciji sa pet bodova manje od Zrinjskog i Slobode.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi