Mihojević: Uslovi za rad u Međugorju su odlični, u Albaniji dobra provjera za nas

Okončane pripreme u Sport Centru

Mihojević: Uslovi za rad u Međugorju su odlični, u Albaniji dobra provjera za nas

Adnan Beganović

Današnjim treningom mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine okončala je mini pripreme u Sport Centru u Međugorju uoči prijateljskog susreta sa Albanijom koji je na rasporedu u ponedjeljak.

Mladi reprezentativci su u prekrasnom Sport Centru u Međugorju odradili četiri treninga, no nažaloast selektor Vinko Marinović i njegovi saradnici ostali su bez Luke Menala koji neće putovati u Albaniju zbog lakše povrede lože. 

No, ni to nije sve što se tiče loših vijesti s obzirom da je danas ranije "pod tuš" otišao Vladan Danilović koji je osjetio zatezanje u mišiću ali kako sada stvari stoje, ovaj sjajni fudbaler Borca putovat će u Albaniju i trebao bi biti spreman za meč.

Zmajići za Albaniju kreću sutra u jutarnjim satima, a nakon današnjeg treninga za SportSport.ba je govorio Marko Mihojević.

"Odlične uslove smo imali za pripreme. Atmosfera je dobra, odlično se radilo. Dobra provjera za nas, a ima i novih igrača koji će se želiti nametnuti selektorui. Dobra provajera uoči završnice kvalifikacija", istakao je Mihojević.

"Dobro smo igrali u kvalifikacijama i trudićemo se da nastavimo u tom ritmu. Pokušat ćemo napraviti taj iskorak, siguran sam da ćemo dati sve od sebe. Otvorila nam se prilika i trebamo pokušati je iskoristiti. Bitno je da se izborimo za pozicije u klubovima uoči odlučujućih kvalifikacijskih duela", dodao je Mihojević koji je u januaru dres Sarajeva zamijenio onim PAOK-ovim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi