Mihret Topčagić dvije godine u Shaktar Qaraghandyu

Napušta Wolfsberger

Mihret Topčagić dvije godine u Shaktar Qaraghandyu

Bh. internacionalac Mihret Topčagić dres austrijskog Wolfsbergera zamijenit će dresom kazahstanskog prvaka Shaktar Qaraghandya.

Topčagić će sa kazahstanskim klubom potpisati ugovor u trajanju od dvije godine.

„Raspitao sam se dosta o svom novom klubu obzirom da tamo igraju neki igrači iz BiH i Srbije. Klub je ambiciozan i jako dobro organizovan. Želi napraviti iskorak u Evropi i iskreno sam se vidio u toj priči,“ kazao je Topčagić austrijskim novinarima.

Mihret Topčagić bio je na listi želja bečke Austrije, ali su Kazahstanci bili brži i konkretniji. U jesenjem dijelu sezone postigao je pet pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.