Mijajlović: Ovo je bio moj oproštaj

Legendarni komentator najavio odlazak

Mijajlović: Ovo je bio moj oproštaj

Najbolji bh. sportski komentator, Marjan Mijajlović, sinoć je u svom stilu prenosio utakmicu između Sarajeva i Levskog za Face TV.

Kao i uvijek, energični Mijajlović gledaocima je ponudio spektakularan prenos spektakularne utakmice, ali je i najavio svoj oproštaj od malih ekrana.

"Ovu sam utakmicu prenosio zbog Senada (:Hadžifejzovića op.a.). Mislim da je ovo moj oproštaj. Drago mi je da se on desio u jednoj ovakvoj utakmici, gdje je Sarajevo odigralo fenomenalno, pobijedilo i prošlo dalje", kazao je Mijajović, dugogodišnji član redakcije SportSport.ba.

Za nadati se da ovo ipak nije bio posljednji prenos vrsnog komentatora, te da ćemo Marjana i ubuduće slušati u prenosima bh. klubova, ali i reprezentacije Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti