Mijušković potpisao za Tom iz Tomska

Bivši igrač Sarajeva

Mijušković potpisao za Tom iz Tomska

Edmir Škorić

Crnogorski reprezentativac Nemanja Mijušković potpisao je za ruskog prvoligaša Tom iz Tomska.

Mijušković je u julu 2012. godine potpisao za ekipu Sarajeva, no za bordo tim upisao je samo dva nastupa i trener Dragan Jović nije računao na njegove usluge, pa je morao da napusti bh. prijestolnicu.

U posljednje vrijeme Mijušković se povezivao sa ekipom Crvene zvezde, ali je na kraju potpisao za ekipu Toma iz Tomska u Rusiji. 

Prethodno je ove sezone nastupao za makedonski Vardar, ali se odlučio na promjenu kluba i sada će šutati loptu po Rusiji.

Dvadsetčetverogodišnji Podgoričanin koja igra na poziciji defanzivca ranije je bio član Rudara iz Pljevlja, Amkar Perma, drugog tima Dinama Moskve i OFK Beograda...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi