Mikel Merino novi igrač Borussije

Španski veznjak u Dortmundu

Mikel Merino novi igrač Borussije

Midhat Šljivak

Španski veznjak Mikel Merino novi je igrač Borussije iz Dortmunda.

Mladi reprezentativac Crvene furije, koji trenutno nosi dres Osasune, dogovorio je s Milionerima petogodišnji ugovor, a u Dortmund će preseliti 1. jula.

Jedan od najpotentnijih mladih fudbalera u Španiji dugo se povezivao s prelaskom u Borussiju, a na kraju je njemački tim uspio da ga dovede.

Tim iz Pamplone će za usluge 19-godišnjeg veznjaka inkasirati pet miliona eura, a ugovor je potpisan danas.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Mikel je jedan od najvećih talenata u Španiji. Sretni smo što smo ga uspjeli dovesti", rekao je Michael Zorc, sportski direktor Borussije.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi