Mikel odbio mogućnost povratka u Premiership

Navodno ga želi Everton

Mikel odbio mogućnost povratka u Premiership

Nigerijski vezni fudbaler John Obi Mikel trenutno igra za kinesku ekipu Tianjin Teda i poručuje da nema namjeru da se vrati na Otok. 

Nekadašnji vezni fudbaler Chelseaja poručio je da su glasine o njegovom povratku u Englesku netačne.

Navodno je ekipa Evertona bila zainteresovana da ga dovede tokom januarskog prelaznog roka, ali Mikel poručuje da od toga neće biti ništa.

"Ne znam zaista odakle dolaze takve glasine, ali ta priča nije istinita. Želim da ostanem u kineskoj Super ligi u ekipu Tianjin Teda. Siguran sam da će biti dosta špekulacija kako se bliži prelazni rok, ali moram reći da su sve to priče bez ikakvog osnova", rekao je Mikel.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je ovaj fudbaler nosi dres Chelseaja deset godina prije nego što je u januaru napustio klub i prešao u Kinu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi