Milan Đurić prelazi u škotski Celtic?

Napadač bh. reprezentacije

Milan Đurić prelazi u škotski Celtic?

Bh. reprezentativac Milan Đurić u narednom periodu mogao bi spakovati kofere i napustiti redove Cesene.

Ako je vjerovati pisanju italijanskih medija, za usluge stasitog napadača zainteresovan je nekadašnji evropski prvak Celtic, koji je navodno na adresu Cesene poslao ponudu od milion eura. 

Dario Massara, novinar priznatog Sky Sportsa, objavio je kako u Ceseni nisu zadovoljni s iznosom koji je ponudio škotski klub, te da će Celtic morati izdvojiti znatno veću sumu novca ako želi angažovati napadača bh. reprezentacije.

Đurić je zbog ispadanja Cesene u niži rang izrazio želju da promijeni sredinu, a među zainteresovanim klubovima je i nekoliko italijanskih prvoligaša. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.