Milan Đurić u pregovorima sa Darmstadtom
EPA

Njemački klub želi Đurića

Milan Đurić u pregovorima sa Darmstadtom

Darmstadt, koji je prošle sezone izborio historijski plasman u njemačku Bundesligu, u potrazi je za kvalitetnim rješenjem na napadačkoj poziciji. 

Kako prenosi italijanski portal Tuttomercatoweb, fudbaler koji bi uskoro mogao dijeliti svlačionicu sa Marijom Vrančićem je bosanskohercegovački reprezentativac Milan Đurić.

Stasiti 25-godišnji napadač Cesene navodno je stupio u pregovore sa novim njemačkim bundesligašem i cijeli transfer mogao bi biti realizovan u narednim danima. 

Darmstadt će borbu za dovođenje Đurića voditi zajedno sa Celticom, Herthom, Palermom, St. Gallenom i Standardom iz Liježa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.