Schuster: Vrančić nam donosi kvalitet u igri prema naprijed

Novi trener Marija Vrančića

Schuster: Vrančić nam donosi kvalitet u igri prema naprijed

Iako je njegov Paderborn, za čiji je ulazak u Bundesligu bio jedan od najzaslužnijih, ispao iz njemačkog elitnog ranga, Mario Vrančić ostat će u Bundesligi.

Naime, potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine potpisao je ugovor s novim bundesligašem, ekipom Darmstadta, o čemu smo još u ponedjeljak pisali.

Fudbaler rođen prije 26 godina u Slavonskom Brodu nedavno je završio svu potrebnu papirologiju potrebnu za nastup u dresu Zmajeva, a ostanak u Bundesligi samo je potvrda njegove kvalitete. Mario je sa Ljiljanima potpisao dvogodišnji ugovor, a već danas bi trebao odraditi svoj prvi trening.

"Mario je tehnički jak fudbaler, koji je u protekloj sezoni Bundeslige prikazao odličnu igru. Njegov individualni kvalitetom dat će nam fleksibilnost u igri prema naprijed", rekao je Dirk Schuster, novi trener Marija Vrančića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.