Ibrahimović psovao Lukakuu, Belgijanac podivljao: Haos na San Siru!

Ružne scene na kraju

Ibrahimović psovao Lukakuu, Belgijanac podivljao: Haos na San Siru!

E. Škorić

U finišu derbija Inter - Milan viđene su ružne scene.

Milan je poveo protiv Intera u četvrtfinalu Kupa golom Zlatana Ibrahimovića, ali je u završnici prvog poluvremena došlo do obračuna među igračima. Sve se završilo, srećom, na verbalnim okršajima, no malo je nedostajalo da krene opšta tučnjava.

Sve je započeo Zlatan Ibrahimović koji je nešto opsovao Romeluu Lukakuu, nakon čega je Belgijanac doslovno podivljao i želio je da se fizički obračuna sa švedskim napadačem.

Saigrači su se umiješali, trajalo je to nekoliko minuta, a sigurno je da će biti puno naboja i u nastavku derbija.

[twitter]https://twitter.com/AHMED96AC/status/1354167204003131393[/twitter]

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosnianKingdom
Hahah cantona je za vas babo nema priče ibra vazda jak na riječima bio jednog ga onaj mali iz Nice ja msm uhvati za vrat ko kurvicu
12 15
hame
FORZA MILAN !!!!
11 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi