Antonio Conte suspendovan

Odluka Disciplinske komisije

Antonio Conte suspendovan

E. Škorić

Trener Intera Antonio Conte mora da plati 20.000 eura novčane kazne, ali što mu još teže pada - propustit će naredna dva meča svog tima.

Conte je bio predmet istrage Disciplinske komisije Italijanskog nogometnog saveza nakon verbalnih obračuna sa sudijom Fabijom Marescom nakon meča Udinese - Inter (0:0) proteklog vikenda.

Conte je bio bijesan jer je smatrao da je Maresca naštetio njegovom timu i da je trebao više produžiti meč od četiri minute.

Trener Nerazzurra propušta naredna dva meča., a osim njega je kažnjen i tim menadžer Intera Lele Oriali, koji mora da plati 5.000 eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Unatoč suspenziji od dva meča, Conte može večeras da  vodi svoj tim u derbiju protiv Milana jer se kazna odnosi samo na prvenstvene duele, a ne one uKupu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DelPiero
ono kad igras 94 minute, ne dadnes gol i krivis sudije...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi