Pioli odmara pola ekipe, a izbor kapitena je mnoge ostavio bez teksta

Španac dobio tu čast

Pioli odmara pola ekipe, a izbor kapitena je mnoge ostavio bez teksta

Endin Čaušević

Fudbaleri Milana večeras igraju u Pragu protiv Sparte posljednji meč grupne faze Evropske lige.

Rossoneri su već osigurali plasman u nokaut fazu, a večeras će se boriti za prvo mjesto u grupi. No, jasno je da će Stefano Pioli iskoristiti priliku da odmori većinu prvotimaca za vikend i meč Serije A.

Italijanski mediji pišu da će večeras odmarati Donnarumma, Romagnoli, Kjaer, Bennacer i Calhanoglu, dok je Zlatan Ibrahimović od ranije povrijeđen i također ga nema na spisku.

Zbog toga se pojavila zanimljiva vijest oko toga ko će nositi kapitensku traku s obzirom da su oni planirani kapiteni odsutni.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Pioli je zbog toga donio odluku koja je mnoge iznenadila, a to je da će kapiten Milana večeras biti Samu Castillejo koji inače nije u startnoj postavi Rossonera.

Španac je za Milan odigrao 79 mečeva otkako je prije dvije godine stigao iz Villarreala.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino69
A sto je iznenadjenje da on koji je od svih igraca sto ce dns biti na terenu najduze vremena tu
3 0
1234567
Samu treba vise igrati jer je IGRACINA ko prati Milan znat ce!!!!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi