Milan ne odustaje od Džeke

Juni će dati konačan odgovor

Milan ne odustaje od Džeke

Adnan Beganović

"Vidjet ćemo u junu. Dobro znamo da Džeko navija za Milan i da bi volio doći u naš klub", rekao je za talijanske medije prvi operativac talijanskog kluba Adriano Galliani.

Prema pisanju talijanskih medija AC Milan ponovo se ozbiljno uključuje u borbu za našeg reprezentativca, a u dosadašnjim pokušajima dovođenja Dijamanta među Rossonere najveća prepreka je bilo obeštečenje koje Wolfsburg traži za svog najvrijednijeg igrača.

Talijanski mediji navode da će u ljetnom prelaznom roku Milan učiniti sve da u svoje redove dovede Džeku te da ni odšteta od 25 miliona eura neće predstavljati problem, no sasvim je sigurno da će talijanski klub imati jaku konkurenciju, a spekuliše se da će se u utrku za usluge našeg Dijamanta uključiti i Manchester.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.