Milan ne prodaje Ronaldinha i Silvu

Službeno saopšteno sa San Sira

Milan ne prodaje Ronaldinha i Silvu

Milan je izdao zvanično saopštenje u kojem se navodi kako Ronaldinho i Thiago Silva neće napustiti San Siro.

Medijska nagađanja u kojem će dresu Ronaldinho nastaviti karijeru i koje će biti sljedeće odredište Thiaga Silve od danas bi trebala biti okončana nakon što se službeno oglasio AC Milan.

Italijanski je klub preko svoje službene internet stranice iskoristio objavio saopštenje čija je poruka sažeta u jednoj rečenici, a glasi "Ronaldinho i Thiago Silva nisu na prodaju".

Podsjetimo da se Ronaldinha u posljednje vrijeme najčešće spominjalo kao moguće pojačanje Palmeirasa i Los Angeles Galaxyja, dok je interes spram Silve iskazivao madridski Real.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.