Milan nudi 2, Wolfsburg 4,5 milona eura

Milan nudi 2, Wolfsburg 4,5 milona eura

Adnan Beganović

Ugledna talijanske sportske dnevne novine La Gazzetta Dello Sport u današnjem izdanju objavile su da je AC Milan postigao dogovor sa našim reprezentativcem Edinom Džekom. 

Gazzetta navodi da se još samo čeka dogovor čelnika Milana i Wolfsburga kako bi se transfer okončao. Prema navodima ovog uglednog talijanskog sportskog lista Milan je spreman platiti Wolfsburgu 30 miliona eura za otkup Džekinog ugovora.

Isti izvor navodi da bi Džeko potpisao petogodišnji ugovor s Rossonerima, a godišnje bi navodno trebao zarađivati dva miliona eura.

No, njemački Bild javlja da iz Wolfsburga imaju protuodgovor na ovu ponudu Milana, i to veoma privlačan. Mediji navode da su  čelnici Vukova spremni "dijamantu" ponuditi godišnja primanja od čak 4,5 miliona eura, i "slobodu" nakon završetka sezone.

 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.