Milan odbio 60 miliona za Pata
Alexandre Pato

Navijači ne daju Brazilca

Milan odbio 60 miliona za Pata

Prije nekoliko dana londonski je Chelsea ponudio Milanu 35 miliona eura za mladog Brazilca Alexandra Pata, ali su tu ponudu na San Siru bez razmišljanja odbili.

Mladi napadač u međuvremenu je izjavljivao kako ga uzbuđuje interes sa Stamford Bridgea, te kako je spreman na odlazak. Onda su mu ukazali da malo uspori sa izjavama, Navijači, već bijesni zbog odlaska Kake, to ne bi izdržali.

Pa je Pato u službenom obraćanju počeo pričati o vječnoj ljubavi prema klubu, želji da na San Siru ostavi dubok trag. Ipak, u Chelseau se nisu dali pokolebati, već su povisili ponudu. Tačno 60 miliona eura izdvojili su za Pata, ali Galliani je ponovno odbio. Morao je jer navijači su već bili spremni na novu invaziju na prostorije kluba.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.