Milan odustaje od Džeke

Edin Džeko sve dalje od Milana

Milan odustaje od Džeke

Prema pisanju talijanskog portala Il Sussidiario.net, Milan je definitivno odustao od dovođenja našeg reprezentativnog napadača, Edina Džeke.

Kao razloge odustajanja Milana od dovođenja Edina Džeke, ovaj portal navodi prije svega visoku cijenu koju Wolfsburg traži za našeg reprezentativca, te sve bolju formu Milanovih napadača.

Marco Borriello igra u sve boljoj formi, sve je izvjesnije da će igrati i na SP za Italiju, dok Klaas-Jan Huntelaar  polako pokazuje talenat koji ga je iz Ajaxa odveo do Reala, pa Milana. 

Menadžer Edina Džeke, Irfan Redžepagić priznao je talijanskim medijima kako je sve manje šanse da se Edin Džeko nađe u dresu Rossonera.

„Mislim da će Milan teško teško biti u stanju da plati obeštećenje od 40 miliona eura, koliko traži Wolfsburg. Dogovor s Milanom je veoma daleko“, rekao je Redžepagić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.