11

Komentari (11)

NAPOLI
Ko Borac Banja Luka
nono
Sva sreća da postoji VAR i dodatne provjere za penal ! Nije milan kriv što se svi protiv njega brane nogama i RUKAMA !!!
user1584895618
Bukvalno,a i svaki penal je čist,za razliku od djubrentusa.
Halilovich
Dosta je onim lopovima svirano bilo. 10 godina im namjestaju. Doduse 7 penala je cisto kao suza, mozda jedan da je diskutabilan i to onaj protiv rome. Uzmimo u obzir da je i romi sviran nepostojeci penal par minuta prije, pa mi se cini da je kompenzacija bila.
Babuka1
Milan svih ovih 10 godina bio mnogo jak, pa je juve morao krasti da sta osvoji. Jelde juve im kriv sto ne igraju LP?
vence
Aj drugvnadji statistiku penala zadnjih 10 godina i s VAR-om i bez njega i vidjeces..sta mislis sta? Da je Milan ekipa s ubjedljivo najvecim brojem dosidjenih penala. Juve i inter su negdje 6. ili 7..a 3 poredu je Juve po broju penala dosudjenih protiv njega. Pogledaj molim te, pa onda odgovori i ne mlati gluposti. Znam ja da boki 9 godina zaredom..al hebga :)
Halilovich
Pa nadji mi statistiku tu.. Bolan svake godine juvwntusu protiv milana u 2 meca dosude 2 penala. Da ne pricam sta rade protiv oatalih ekipa. Cim se juventusu neko priblizi na tabeli odmah sudije reaguju. Da ne pricam o smijesnim offside-ima ne dosudjenim, pa crvenim kartonima. Zato juventus nece za narednih 40 godina nista osvojiti u europi. Pa vi i dalje dizite tuzbe protiv talijanskog saveza i prijetite im istim, mozda se opet prepadnu pa vam pocnu stimati.
Babuka1
A kako nema Juventusa u vrhu sa tim penalima? Koliko se kuka na taj juventus, sve kontam oni rekorderi po dosudjenim penalima..
Vrana
Pa vidjeli da su ljudi skontali,bili i u B ligi zbog manipulacije i sto su kupovali sudije, sad to rade malo pametnije
Babuka1
Hahhahahaha jes jes
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.