Milan sprema strategiju za dovođenje Džeke

Na San Siru se ne odustaje lako

Milan sprema strategiju za dovođenje Džeke

Milan već sada planira transfere u ljetnom prelaznom periodu, a prvi na listi želja i dalje je reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko, pišu talijanski mediji.

Iako Rossoneri nisu uspjeli u nakani da dovedu Džeku prošlog ljeta, na San Siru ga i dalje smatraju liderom, koji će ekipu odvesti na jedan viši nivo.

Trener Milana Leonardo pojasnio je čelnicima kluba da je Džeko igrač kojeg bi najviše volio vidjeti u svojoj ekipi, a i predsjednik kluba Silvio Berlusconi složio se sa svojim trenerom.

Nakon što je Wolfsburg do sada odbio sve ponude Milana za Džeku, na San Siru su usvojili novi plan strategije za dovođenje Džeke, te se očekuje da Milan već krajem maja pokuša dovesti našeg reprezentativca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.