Milanov prvi pokušaj da dovede Deulofeua bio je neuspješan

Everton odbio Rossonere

Milanov prvi pokušaj da dovede Deulofeua bio je neuspješan

Edmir Škorić

Rukovodstvo Evertona odbilo je ponudu Milana za Gerarda Deulofeua.

Nekadašnji član Barcelone i polaznik slavne La Masije nije se naigrao u Evertonu kod Ronalda Koemana i zato se sve više govori o njegovom odlasku sa Goodison Parka i jedna od mogućnih destinacija je Milan.

I dok Deulofeu nema ništa protiv da obuče crveno-crni dres, u Evertonu nisu zadovoljni onim što i je Milan ponudio, pa su odbili prvu ponudu za 22-godišnjaka.

Milanova želja je da najprije pozajmi Deulofeua i potom otkupi njegov ugovor na kraju sezone, ali u Evertonu smatraju da to nije najbolja opcija. Očekuje se sada da Milan malo 'podeblja' ponudu i ponovo zakuca na vrata Goodisona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dvadesetdvogodišnji krilni nogometaš je u Evertonu prvo igrao na posudbi u sezoni 2013/14, a potom je klub otkupio njegov ugovor od Barcelone. Za Karamele je odigrao preko 60 mečeva i postigao je pet golova.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti