Preokret u Tuzli: Branislav Ružić napustio FK Sloboda
Ružić je bio idealno riješenje za gol ekipe s Tušnja, ali je jutros napustio Tuzlu i u potrazi je za novim angažmanom

Iskusni golman u potrazi za novim angažmanom

Preokret u Tuzli: Branislav Ružić napustio FK Sloboda · Saznajemo

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

U FK Sloboda dosta je prometno u posljednje vrijeme, ekipa s Tušnja je imenovala i novog trenera, došlo je dosta, ali i otišao veliki broj igrača.

Kako smo pisali proteklih dana, prvi čuvar mreže kluba iz Tuzle,Azir Muminović prelazi u redove gradskog rivala Tuzla Citiya, tako da su crveno-crni ostali samo na jednom golmanu, odnosno Branislavu Ružiću.

Ipak, dodatni problemi za Slobodu desili su se jutros jer je, kako saznaje SportSport.ba, jedini golman koji trenutno ima u rosteru stručni štab, Branislav Ružić, koji je na Tušanj došao iz Zvijezde, odlučio napustiti klub.

Sloboda, kako saznajemo, nije ispoštovala dogovoreno s ovim golmanom, tako da je on jutros napustio Tuzlu i u potrazi je za novim angažmanom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ekipa s Tušnja tako se našla u velikim problemima, jer nakon odlaska Muminovića, sada ih je zadesio i problem s Ružićem.

Stručni štab, odnosno tim menadžer Admir Smajić, zajedno s trenerom Gradimirom Crnogorcem morat će vrlo brzo reagovati, kako bi riješili pitanje čuvare mreže za narednu sezonu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
AHAHAHAHAHAHAAG.... kakav raspad sistema... neka ugasili se da Bog da... zovite Sulentu da vam pomogne
8 1
Stanley
ovaj klub je sevap ugasiti
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi