Milenković nakon pobjede nad Veležom pokazao trenersku veličinu

Velika tri boda za Prijedorčane

Milenković nakon pobjede nad Veležom pokazao trenersku veličinu

H. Zilić

Rudar iz Prijedora je sa 0:2 savladao Velež u trećem kolu Premijer lige BiH.

Nakon osvajanja velika tri boda u Mostaru, trener gostiju Nikica Milenković obratio se prisutnim medijima na press konferenciji.

"Teren je tu da se priča. Ja sam veoma ponosan na svoje igrače. Znat ćemo značaj pobjede kad se emocije slegnu. Ova pobjeda je podstrek za dalji rad. Dolazi nam Sarajevo sada i to će biti još jedna teška utakmica", rekao je Milenković, a onda dodao:

"O Feđi sve najbolje znam, upoznao sam ga i prije. Ovo je za Velež samo loš dan u četvrtak im želim mnogo sreće jer to je velika utakmica za klub, ali i cijelu Bosnu i Hercegovinu."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pogledajte komentar Milenkovića na pomenutoj press konferenciji:

Top Komentari

lamonaca1
Malmi_Soumi sta sam ja lose napisao.lik je pohvalio velez,njegov rad i trenera dudica.na osnovu njegove izjave ja sam zakljucio da je to ljudski.netrebas ti meni solit pamet,jer ja odlicno znam sta se desavalo u nasoj drzavi.nije meni pasa moj 17.god.pa da meni solis pamet.inace sam mostarac i navijam za velez
3 2
roki-rokic
Kladionicaska mafija je cudo.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi