Milica Dabović karijeru završava u Mladom Krajišniku

Generalni sekretar "Malenih" potvrdio

Milica Dabović karijeru završava u Mladom Krajišniku

D. Vejo

Srbijanska košarkašica Milica Dabović, po svemu sudeći karijeru će završiti u Banjaluci igrajući za ŽKK Mladi Krajišnik.

Ovu informaciju potvrdio je i generalni sekretar pomenutog kluba, koji navodi i to da su pregovori u toku, te da je dolazak proslavljene košarkašice u Banja Luku sve bliži.

"Trenutno smo u fazi razgovora, ali od nje imam obećanje da će jednu sezonu odigrati u Banjaluci. Milica je sada bez angažmana, završila je sa reprezentacijom Srbije, a u našem gradu pokreće kamp. Naša želja je da odmah dođe do toga da ona zaigra u ovom klubu", kazao je Brane Čovičković.

Podsjetimo, srbijanska košarkašica izazila je želju kako ne bi imala ništa protiv da patike okači o klin upravo u gradu na Vrbasu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi