Miličević oduševio navijače Sarajeva

Sjajna partija defanzivca

Miličević oduševio navijače Sarajeva

Vjerovatno i najbolju partiju po dolasku u FK Sarajevo pružio je sinoć defanzivac bordo tima Hrvoje Miličević.

Miličević je ulijevao sigurnost u zadnjoj liniji Sarajeva, te potvrdio da je vjerovatno i najbolji defanzivac u Premijer ligi.

Takvo nešto se i očekivalo, Miličević je nogometaš sa internacionalnim iskustvom i na Koševu su njegovim dovođenjem napravili sjajan potez.

Potvrdio je to defanzivac i u ranijim utakmicama, no sinoć je sve krunisao. Zaradio je velike pohvale navijača Sarajeva, ali i svih onih koji su pratili meč sa Bilinog Polja. Djelovao je smireno i sigurno, sjajno je komandovao zadnjom linijom, no na kraju je ipak sa saigračima tužan zbog rezultata napustio teren. 

Miličević je na Koševo stigao iz Aktobea, a prethodno je nastupao u Italiji. U BiH je nosio i dres mostarskog Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Nedavno se špekulisalo da bi čak mogao napustiti Koševo s obzirom na brojna interesovanja, a nakon meča sa Celticom može se očekivati da špekulacije budu još glasnije. 

Miličević je svojevremeno nastupa za mladu reprezentaciju Hrvatske. Neće biti iznenađenje ako se uskoro nađe i na radaru stručnog štaba A reprezentacije naše zemlje.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
I jeste klasa. Ne pamtim ovakvog igraca u odbrani u ligi odavno
6 1
Penderinos
Ne bi smejeli samo tako rasprodati ekipi, trebat ce vremena da vise okupi ovakva ekipa, s ovim igračima iduće godine idemo u Europu 1009%
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti