Miličević: Pauza je bila duga, trebamo još raditi

Fudbaler Sarajeva nakon duela sa Slobodom

Miličević: Pauza je bila duga, trebamo još raditi

Danas je u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru odigran prijateljski meč između Sarajeva i Slobode, koji je završen rezultatom 1:1.

Fudbaler Sarajeva Hrvoje Miličević iznio je svoje viđenje današnje utakmice sa Slobodom.

Vezni fudbaler je o meču rekao sljedeće:

"Početak je priprema, noge su teške, sve u svemu mislim da smo odigrali dobar meč".

Bilo je dosta grešaka s obje strane, šta je uzrok?

"Mislim da ima svega pomalo, trebamo još raditi. Pauza je bila duga, ali mislim da uz rad možemo dosta postići i otkloniti probleme koje trenutno imamo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zadnji vezni ili štoper, koju poziciju više preferiraš?

"Pa, meni nije problem igrati bilo koju poziciju. Igrat ću tamo gdje me trener želi vidjeti i to je to", kazao je na kraju Miličević.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti