Milićeviću zasmetale riječi trenera Genta

Osjeća se kao lider

Milićeviću zasmetale riječi trenera Genta

Bh. reprezentativac Danijel Milićević nije najbolje prihvatio riječi Gentovog trenera Heina Vanhaezebroucka. 

Vanhaezebrouck često u belgijskim medijima kaže kako mu nedostaje pravi lider i da igrača takvog profila mora ubrzo pronaći, a to je zasmetalo našem Danijelu Milićeviću koji je nešto kasnije uzvratio. 

"Ja se osjećam kao lider Genta. Možda ne govorim puno, ali na terenu dajem sve od sebe. Trudim se da u teškim trenucima preuzmem odgovornost i pomognem mladim igračima sa savjetima i podrškom", kazao je Milićević. 

Milićević za Gent nastupa od 2014. godine i za belgijski klub je dosad upisao preko 100 nastupa. Prethodno je igrao za Charleroi, Eupen, Yverdon...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi