Milijaš: Svaki igrač sanja pobjedu u derbiju

Zvezdin as uoči derbija

Milijaš: Svaki igrač sanja pobjedu u derbiju

D. Vejo

Povodom predstojećeg 153. vječitog derbija, svoja očekivanja rekao je i stari lisac, bar kada je u pitanju crveno-bijeli tabor.

Nenad Milijaš, po treći put u svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri obukao je dres Crvene zvezde. Derbi kuca na vrata, tenzije se osjete u zraku, a tačka ključanja dogodit će se sutra od 18 sati na Rajko Mitić kada će sve oči biti uprte u vječite rivale.

Povratnik u redove crveno-bijelih, sa istim uzbuđenjem dočekuje derbi kao što je to radio i prije nekoliko godina.

"Vratio sam se na ovaj stadion, da bih ponovo imao priliku da doživim osjećaj derbija. Svaki derbi je specifičan, ali motiv i cilj uvijek su isti. Svaki igrač u Zvezdi, sanja o pobjedi u derbiju, bez obzira na to koliko godina ima, pa tako i ja. Želimo se predstaviti sutra u najboljem svjetlu", izjavio je Milijaš.

Da li će Milijaš ili neko drugi odlučiti meč, ostaje da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi