Milik nije mogao saznati bolje vijesti

Na teren se vraća za tri mjeseca?

Milik nije mogao saznati bolje vijesti

Endin Čaušević

Poljski reprezentativac Arkadiusz Milik ovog ljeta stigao je u Napoli kao zamjena za Gonzala Higuaina koji je prešao u Juventus.

Milik je u prvih nekoliko utakmica pokazao da će biti veliko pojačanje za Napoli, a navijači nisu krili oduševljenje njegovim dolaskom u Napulj. Ipak, stvari su krenule po zlu prije nekoliko dana kada je Milik zadobio tešku povredu. Nakon dodatnih pretraga utvrđeno je da će poljski napadač s terena odustvovati čak šest mjeseci.

Međutim, danas se oglasio njegov agent Przemyslaw Pantak koji je svojom izjavom obradovao navijače Napolija. Naime, on je izjavio da bi se Milik na teren mogao vratiti brže nego što se očekivalo.

"Nakon pregleda doktori su rekli da će oporavat trajati između četiri i šest mjeseci. Danas sam pričao s njim i on mi je rekao da već sada naporno radi na oporavku. Ja sam siguran da će se vratiti za tri mjeseca. Doktori ne smiju to reći da bi se ogradili, ali vjerujte da će za 90 dana Milik ponovo biti na terenu", rekao je Pantak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi