Milinković-Savić sve bliže odlasku u PSG

Javlja L'Equipe

Milinković-Savić sve bliže odlasku u PSG

Treća sezona u Seriji A je donijela igračku eksploziju Sergeja Milinković-Savića.

Srbijanski reprezentativac blista u Laziju, komanduje igrom, daje golove i dobija pohvale sa svih strana, pa stoga i ne čudi što doslovno ne prođe dan a da se u medijima ne licitira s novim poslodavcem.  

Posljednje informacije koje je plasirao L'Equipe govore da je Milinković-Savić najbliže odlasku u Francusku, tačnije u Paris Saint-Germain za koji je svojedobno u razdoblju od 2008. do 2010. godine nastupao i njegov agent Mateja Kežman.

Klubovi su navodno u stalnom kontaktu i ne bi bilo iznenađujuće da se cijeli posao finalizira u narednim sedmicama, te da bogati pariški klub u borbi sa potpis 23-godišnjeg Milinković-Savića pobijedi Juventus, Manchester United, Real Madrid...

Ranije se pisalo da Sveci spremaju ponudu koju na Olimpicu neće moći da odbiju, a teška je zapanjujućih 170 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Vidjet ćemo hoće li se obistiniti pisanje uglednog francuskog medija, ili ćemo vidjeti novi preokret.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi