Milivoj Bračun novi trener Slaven Belupa
Bračun našao novi posao

Slaven Belupo dobio novog trenera

Milivoj Bračun novi trener Slaven Belupa

Nakon što su na kraju sezone ostali bez prvog trenera momčadi Mile Petkovića, uprava Slaven Belupa je kao njegovu alternativu pronašla u Milivoju Bračunu.

Član zlatne generacije Dinama iz 1982. godine koja je osvojila naslov prvaka bivše Jugoslavije Milivoj Bračun novi je trener Slaven Belupa. Bračun je sa koprivničkim klubom dogovorio suradnju na vremenski period od jednu plus jednu godinu, što znači da ako u klubu ne budu zadovoljni njegovim radom da će na klupi provesti samo jednu sezonu. Bračun je treći trener na klupi Slaven Belupa u posljednje tri sezone. Nakon što su koprivničani potrošili Elvisa Scoriu, Krunu Jurčića i Milu Petkovića, na red je došao i Milivoj Bračun. 

Slaven je u ovom prelaznom roku već ostao bez Mate Jajala koji je otišao u Sienu, a sve bliži odlasku je i najbolji igrač Bojan Vrućina. Bračun je prošle sezone vodio Inter iz Zaprešića, a prije toga jedan period bio je trener Rijeke. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.