Milivoje Lazić propušta susret u Banja Luci

Povrijedio se strijelac dva gola

Milivoje Lazić propušta susret u Banja Luci

E. Škulj

Fudbaleri banjalučkog Borca i dobojske Mladosti će u nedjelju u derbiju kola od 20 sati odmjeriti snage na Gradskom stadionu u Banja Luci. 

Ekipa Mladosti na gostovanje u Banja Luku putuje bez povrijeđenog Milivoja Lazića, što će svakako biti veliki hendikep za Dobojane, jer je ovaj sjajni fudbaler postigao dva gola u prva dva kola. Kao alternative Laziću nameću se Hiroš ili Dilaver, povratnik u tim iz predgrađa Kaknja. 

U ekipi Edisa Mulalića, vlada sjajna atmosfera u što smo se uvjerili na jednom od posljednjih treninga pred polazak Mulalićevih ratnika u Banja Luku. 

Osim Lazića susret sa banjalučanima bi mogao propustiti i mladi krilni napadač Vedin Kulović koji je gotovo kompletne pripreme prošao sa određenom dozom opreza budući da je u finišu sezone u Prvoj ligi Federacije dok je nastupao za kakanjski Rudar zadobio povredu zbog koje gotovo dva mjeseca van stroja iako je počeo aktivno trenirati u posljednjih desetak dana. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mulalić je ranije u izjavi za SportSport.ba rekao kako njegov tim ne putuje na izlet u Banja Luku i da su dobro analizirali igru Borca u prva dva kola.  

Podsjećamo Borac kao i Mladost nakon dva kola ima maksimalan učinak i šest osvojenih bodova. Ko će od ova dva tima ostati neporažen ili možda oba saznat ćemo u nedjelju oko 22 sata. 

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi