Miljan Škrbić se priključio ekipi Zrinjskog

Novo pojačanje u napadu

Miljan Škrbić se priključio ekipi Zrinjskog

Endin Čaušević

HŠK Zrinjski je čini se konačno našao još jednog napadača nakon što je klub napustio Ivan Lendrić.

Plemići su nakon odlaska Lendrića ostali na samom jednom klasičnom napadaču, a to je Petar Kunić. Bilo je jasno da će mostarski klub dovesti još jedno pojačanje u vrhu napada, a izbor je pao na Miljana Škrbića.

Ovaj 24-godišnji napadač je prije nekoliko mjeseci bio na probi u Sarajevu, ali na kraju nije dobio ugovor. Također, pokušao se izboriti nedavno za mjesto u beogradskom Partizanu, no ni u Humskoj mu nisu ponudili saradnju iako je Savo Milošević bio zadovoljan njegovim igrama.

Ipak, čini se da je Škrbiću suđeno da se okuša u Premijer ligi BiH. On se sinoć priključio pripremama Zrinjskog, a saradnja s Plemićima bi trebala biti ozvaničena u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jasno je da će Škrbiću biti potrebno neko vrijeme da se vrati u formu jer iza sebe ima manju pauzu.

Škrbić je ponikao u OFK Beograd, a u dosadašnjoj karijeri igrao je još za Krško i turski Giresunspor. Bez kluba je od ljeta nakon što je napustio ekipu Giresunspora.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

opasni12
Najjači su mi komentari ovi velezovi navijača! Bore se za ostanak u ligi i onda komentiraju klubove iz vrha.. Polako sine,da Ti dodjes gdje je zrinja proći će još mnogo vremena.. Ako sljedeće sezone ne ispadnete iz lige i to je uspijeh za vas
6 2
balunv
Sarajevo i Zrinjski najbolje se pojačali.Ova dva kluba trebali bi do grupne fraze doć.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi