Miljanović: Čestitam igračima na još jednoj odličnoj utakmici

Remizirali sa Sarajevom

Miljanović: Čestitam igračima na još jednoj odličnoj utakmici

Haris Zilić

U 31. kolu PLBiH Mladost DK i Sarajevo remizirali su rezultatom 0:0.

Nakon meča komentar je dao trener domaće ekipe Nemanja Miljanović, koji je čestitao svojim igračima na još jendoj odličnoj utakmici.

"Još jedna dobra utakmica naše ekipe. Nismo primili gol, bez tri-četiri standardna igrača. Uzeli smo bod, koji bi mogao biti i odlučujući za opstanak. Gledat ćemo da ostvarimo pozitivan rezultat u posljednje dvije utakmice. Hiroš i Sadiku neće moći nastupiti u Širokom. Čestitam mojim igračima na požrtvovanoj borbi", rekao je Miljanović ,koji je i prokomentarisao igru svog sina Danijela koji je danas dobio prilik za igru.

"Odigrao je dosta korektno. Nije to njegova pozicija baš, ali je ispunio svoje zadatke uz pomoć ostalih igrača."

Top Komentari

Hamid
Losa i bezidejna Mladost bez grama inteligencije lako je doslo do boda protiv extra loseg Sarajeva
2 5
MLADOST
Kako loša Hamide, pa nije Sarajevo nekakav tamo klub, da ga ne uspoređujem. Protiv Sarajeva u ovakvoj situaciji igrati egal je vrhunski i za svaku pohvalu. Svaka čast MLADOST.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi