Mladost bez jednog od najboljih fudbalera sutra protiv Sarajeva

Hadžić neće igrati

Mladost bez jednog od najboljih fudbalera sutra protiv Sarajeva

E. Čaušević

Fudbaleri Mladosti sutra igraju na svom terenu protiv Sarajeva utakmicu 31. kola Premijer lige BiH.

Mladost je na korak da osigura opstanak u društvu najboljih, ali ih sutra očekuje itekako težak meč na terenu u Doboju kod Kaknja.

U goste ovom timu sutra stiže Sarajevo koje se bori za titulu prvaka naše zemlje s ekipom Borca.

Bordo tim je u prošlom kolu kiksao na svom terenu protiv Slobode (0:0) i jasno je da im sutra treba samo pobjeda kako bi ostali i dalje u borbi za odbranu titule prvaka naše zemlje.

Ekipa Mladosti je u problemima s povredama jer će ponajbolji igrač ovog tima Nedim Hadžić propustiti sutrašnju utakmicu protiv svog bivšeg kluba.

Hadžić ima istegnuće ligamenata koljena, te će se nakon detaljnih pregleda ustanoviti koliko će odusustvovati s terena, ali je jasno da sutra sigurno neće igrati protiv Sarajeva.

Ovaj 22-godišnji napadač je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 26 mečeva u Premijer ligi, te je postigao devet golova i upisao jednu asistenciju.

Također, sutra neće igrati Anel Dedić zbog crvenog, te Halid Šabanović zbog tri žuta kartona. Pod znakom pitanja još su Rijad Sadiku i Amar Begić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stručni štab može ohrabriti povratak mladog Azura Mahmića, koji je odradio pauzu zbog žutih kartona, te će zauzeti svoje mjesto u ekipi za nedjeljni meč.

Mladost je ove sezone u Kaknju igrala 2:2 protiv Sarajeva, dok je meč na Koševu završen rezultatom 5:1 za Sarajevo.

Top Komentari

Chwilla
Fol povrijedjen musija vec skino gace Sarajevu.Vidi se da su haveri!
10 10
memara86
Mušija ispada.
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi