Millwall razbio Luton i izborio četvrtinu finala Fa Cupa

Prekrasan pogodak Hulsea

Millwall razbio Luton i izborio četvrtinu finala Fa Cupa

A. Haznadarević

U prvom susretu današnjeg programa FA Cupa, ekipa Millwalla je razbila Luton s 3:0, te se plasirala u četvrtfinale ovog takmičenja.

Sjajno je Millwall krenuo, pa je pitanje pobjednika odlučeno već nakon prvih 45 minuta.

 

Igrao se 12. minut kada je James Henry zabio za vodstvo svoje ekipe, a isti igrač je upisao i asistenciju u 36. minutu, a tada je strijelac bio Rob Hulse, kojem nije smetalo što je bio leđima okrenut golu Lutona, te je postigao sjajan pogodak.

 

Drugo poluvrijeme je donijelo nešto blaži tempo igre, da bi pred sami kraj, ili tačnije u 86. minutu susreta rezervista Dany N'Guessan zaključio meč i trećim pogotkom Millwalla.

 

FA Cup, osmina finala

Potražite više informacija na temu Premier league:

Luton - Millwall 0:3 (Henry 12, Hulse 36, N'Guessan)

 


Luton Town 0-1 Millwall (Gol de Henry) FA CUP by DaniDV
Luton Town 0-2 Millwall (Gol de Hulse) FA CUP by DaniDV
LU0MI3 by Samu21213

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti